Biercuisine staat al bijna twee decennia aan de basis van het koken met bier…

Biercuisine.nl bestaat al 18 jaar en heeft als pionier op het gebied van koken met bier in de afgelopen jaren veel gedaan aan de promotie van koken met bier. Vele honderdduizenden liefhebbers hebben de site bezocht en in veel gevallen informatie gevonden. Biercuisine pakt de gelegenheid aan om wat extra schuim op de 18-jarige kraag te schenken met een leuke prijsvraag.

Bedenk een origineel recept voor een biergerecht (lunch of diner). Mail het voor 1 augustus 2018 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op een bierdiner met bierarrangement en rondleiding in de brouwerij voor 2 personen in één van de meest toonaangevende biercafés/restaurants van Nederland: Café/Restaurant De Beyerd in Breda. Het winnende gerecht zal op de menukaart van dit café/restaurant opgenomen worden. Alle inzendingen zullen te vinden zijn op de website biercuisine.nl.

Voorwaarden voor het recept: Niet meer dan 10 ingrediënten gebruiken. Het gekozen bier mag als ingrediënt opgenomen worden en moet er zeker bij gedronken kunnen worden.

Deze wedstrijd is bedoeld voor bierliefhebbers. Professionele beoefenaars van de kookkunst met of zonder bier zijn uitgesloten. Een jury zal de gerechten beoordelen en de winnaar aanwijzen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd. Door mee te doen aan de wedstrijd geef je toestemming aan biercuisine.nl om het recept te gebruiken voor publicitaire doeleinden (met bronvermelding).

 
 
 
 

 
 
 
 
  • Bacon met honing, stamppot van aardappel en knolselderij en Westmalle Trappist Dubbel
  • Pasteitjes met gemengde paddenstoelen en Duits & Lauret Winterstout